2012

push up 2 tabletki na powiekszenie biustu  


peniksen paksunnos  

impotenca  

Riser 50 - December 2012
Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, 2012, Schrijven, Redigeren
maandag, 31 december 2012

kako povecati erekciju prirodnim putem  

nagy hímvessző Jubileumnummer vijftig!

Weiterlesen Met onder andere: terugblik op vijftig nummers B-Lijn en Riser | Ontwikkelingen in paragliding | Interviews met Bruce Goldsmith en Wilco van Rooijen | Vliegen tussen luchtballonnen | Spiral Buddy

http://abiti-da-sposo.it/ abiti-da-sposo Download hier Riser 50.

 
Van speelgoed voor fysici tot concurrent van silicium
Chemisch2Weekblad, Techniek algemeen, Nanotechnologie, 2012
vrijdag, 23 november 2012

http://abiti-da-sposo.it/ this website Grafeen (c) Santa Barbara

visit Het wondermateriaal grafeen geleidt elektriciteit goed, misschien wel te goed. Als er eenmaal elektronen stromen zijn ze niet meer te stoppen. En dat is onhandig voor bijvoorbeeld gebruik in een elektronische schakeling die daardoor niet uitgezet kan worden. Er zijn wel trucs voor, maar dichtbij een toepassing zijn we nog niet.

http://au.adults-dating.com/ see here  

visit  

 
'Quasikristallen zeldzaam? Helemaal niet!'
Chemie, Techniek algemeen, Kijk, 2012
woensdag, 31 oktober 2012
"Je moet alleen heel goed zijn met de elektronenmicroscoop om ze te ontdekken"

http://fr.adults-dating.com/ fr.adults-dating.com Interview met Nobelprijswinnaar Dan Shechtman

http://incontri-mature.it/ Vedere qui Begin jaren tachtig beweerde materiaalkundige Dan Shechtman dat er kristallen bestonden waarin de atomen vijf of tien buren hebben. Dat is net zo onmogelijk als een voetbal maken met enkel zeshoeken, dacht men destijds. Pas na jaren steggelen kreeg Schechtman gelijk.

http://it.adults-dating.com/ it.adults-dating  

 
Koolstofdioxide: gratis maar niet voor niets
Chemisch2Weekblad, Chemie, Duurzame energie, 2012
zaterdag, 22 september 2012

http://it.adults-dating.com/ this website Koolstofdioxide: het is gratis, veilig en er is meer dan genoeg van. Je zou zeggen dat het de ideale grondstof is voor bijvoorbeeld brandstoffen of de chemische industrie. Dat is het ook, mits je het molecuul weet te bewegen tot een reactie, want het is zeer stabiel.

http://nl.adults-dating.com/ see here  

 
Steilspiralen op het droge
Techniek algemeen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, 2012, Schrijven, Redigeren
woensdag, 20 juni 2012

http://no.adults-dating.com/ se her
In een loods aan de rand van Heemskerk staat een bijzonder apparaat. Een stevige stalen paal met een ronddraaiende arm erop bevestigd, staat met dikke bouten in het beton geklonken. Het is een van de drie G-force Trainers ter wereld, een G-krachtsimulator speciaal ontwikkeld voor paragliders. De Oostenrijkse vliegtuigbouwkundige Thomas Grabner ontwierp en bouwde het eerste exemplaar. Max Morriën en Thijs Versloot haalden het apparaat naar Nederland en leerden van Grabner hoe je het moet bedienen. Sinds kort geven ze trainingen en cursussen.

 

 
Astrochemie - Reacties in de ruimte
Chemische Feitelijkheden, Chemie, 2012
woensdag, 20 juni 2012

Astrochemie omvat alles,van de chemie van jonge sterrenstelsels en sterren tot planeten, ons zonnestelsel en de aarde. De afstanden in het heelal zijn immens. Wat materie ophalen bij een ster lichtjaren verderop, om te kijken welke stoffen daarin zitten, lukt niet. Maar de vorming bestuderen van andere sterren en planeten eromheen levert veel informatie. Zo is sinds kort bekend dat er in gebieden waar sterren ontstaan genoeg water is voor duizenden aardse oceanen. Ook zijn er veel organische verbindingen aangetroffen in grote gas- en stofwolken rondom de sterren. Dat hebben wetenschappers ontdekt door met telescopen het heelal af te speuren. Dat er chemische reacties plaatsvinden in de ruimte is al verwonderlijk. De druk en de temperatuur zijn er vaak zo laag dat moleculen elkaar maar eens per maand tegenkomen. De astrochemie volgt dan ook niet alle aardse regels en levert soms exotische verbindingen op. Lange tijd veronderstelden onderzoekers dat chemie in de ruimte vooral in de gasfase plaatsvond. Maar onderzoek van de laatste decennia bracht nieuw inzicht: ook op het oppervlak van kleine stofdeeltjes vinden chemische reacties plaats. Daar worden zelfs moleculen gevonden die voorlopers zijn van het leven.

 

 

 
Chemicaliën uit groenafval
Chemisch2Weekblad, Chemie, Duurzame energie, 2012
donderdag, 22 maart 2012

Dat de olie opraakt weten we nou wel. En het is ook niet slim om voedsel te gebruiken als grondstof voor onze energieverslindende economie. Maar wat dan wel? Een mogelijkheid is om met hulp van chemische katalysatoren organische afvalstromen om te zetten in bruikbare chemicaliën.

 

 
Waterstof maken met licht
Chemisch2Weekblad, Chemie, Duurzame energie, 2012
zaterdag, 21 januari 2012

Als planten het kunnen, kunnen wij het ook, is de gedachte: chemicaliën maken met zonlicht. Voor een duurzame energievoorziening is het een goed idee om brandstof te maken met enkel de zon, kooldioxide en water als bron. Een Nederlands onderzoeksconsortium werkt eraan. De eerste stap, waterstofgas maken, is bijna onder de knie.

 

 
Goud - Een onmisbaar metaal
Publicaties, Chemische Feitelijkheden, Chemie, 2012
dinsdag, 10 januari 2012

CF277 - GoudVoor zo'n bekend element is er maar weinig van. De hele wereldvoorraad goud past makkelijk in vier Olympische zwembaden. Al eeuwenlang zoeken alchemisten naar de Steen der Wijzen om goud uit lood en andere elementen te maken. Dat is nog niemand gelukt, en dat is maar goed ook want dan was de waarde van goud zeker gedaald. Het was dan onmogelijk geworden om het als onderpand voor ons dagelijkse geldverkeer te gebruiken. Ook gouden sieraden hadden weinig waarde meer, ondanks de bijzondere glimmend gele kleur. Goud kun je niet maken behalve door een kernreactie. We delven het uit goudaderen en goudmijnen. Daar is een prijskaartje aan verbonden: voor een gouden ring van tien gram komt 18.000 kilo afval vrij. Het probleem is dat goud erg onreactief is. Het lost alleen op in aggressieve middelen zoals het sterke zuur koningswater en cyanide-oplossingen. Daarmee wordt gouderts gezuiverd. Toch heeft het element ook zijn goede kanten. Wetenschappers ontdekken steeds meer toepassingen in de geneeskunde. Goudverbindingen zijn effectief tegen reumatoide artritis. Nanobolletjes van goud kunnen ook als drager dienen voor kankermedicijnen. Ze leveren het geneesmiddel netjes bij de tumorcellen af, waar het zijn werk kan doen. Nederlands onderzoek laat zien dat minuscule goudstaafjes ook zelf tumoren kunnen vernietigen als je ze sterk verhit.

 

 
Nobelprijs voor doorgeefluik van signalen
Chemie, Life Sciences, Kijk, 2012
vrijdag, 23 november 2012

 

GPCRDe Amerikanen Robert Lefkowitz en Brian Kobilka delen dit jaar de Nobelprijs voor de Chemie voor het onderzoek naar receptoren, de zintuigen van een cel.

 

 

 
"Good to hear what is out there"
NPC Highlights, English, 2012
vrijdag, 23 november 2012

Many NPC projects are coming to an end. The PhD students involved are about to be released onto the career market. Many of them are not sure about what to do after their graduation, as became clear when the application was opened of the BioBusiness Summerschool 2012. The summerschool introduces the students to 'the business world of Life Sciences'. As many as 70 PhDs attended the week long summerschool in Amsterdam to hear about opportunities in large companies, the possibilities to start a business and to have opportunities to extend their network.

 

 
Elektronenmicroscoop op je bureau
Chemisch2Weekblad, Chemie, 2012
zaterdag, 22 september 2012

SEM foto van spinIedereen kan ze bedienen op het lab en ze leveren binnen een paar minuten een gedetailleerd, sterk vergroot plaatje van je sample. Kleine versies van de Scanning Elektronen Microscoop (SEM) zijn in opmars, maar ze zijn geen vervanging van de grote broer.

 

 

 

 
Riser 49 - September 2012
Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, 2012, Schrijven, Redigeren
zaterdag, 15 september 2012

Riser 49, 2012In deze uitgave onder andere:

Special Wedstrijden | Hike & Fly: Italiaans ijs | Soaren eindelijk legaal | Acrocompetitie | Crossalps | Wings of Kilimanjaro

Download hier Riser nr 49

 
Riser 48 - Juni 2012
Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, 2012, Schrijven, Redigeren
woensdag, 20 juni 2012

In deze uitgave onder andere: 

Zomerspecial: Festivals | Wedstrijdvliegen niet alleen voor profs | Triple Seven Gliders | G-force Trainer: Steilspiralen op het droge | SIV training zet je op het juiste spoor | App in the Air!

Download hier Riser nr. 48

 
Riser 47 - April 2012
Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, 2012, Schrijven, Redigeren
woensdag, 18 april 2012

In deze uitgave onder andere:

Annecy, de hoofdstad van het vrije vliegen | Lieren op de voormalige Russische luchtmachtbasis Altes Lager in Duitsland | Acro is je te makkelijk? Probeer eens synchroonvliegen. Anthony Green legt uit hoe | - Climb&Fly deel 2 | Viva México

Download hier Riser nr 47.

 
Supersnelle laagjes maken zonnecellen beter
Chemisch2Weekblad, Chemie, Duurzame energie, 2012
zaterdag, 21 januari 2012

Het Eindhovense bedrijf SoLayTec is genomineerd voor de Young Solar Award. Terecht, vindt technologymanager Ad Vermeer. "Dit wordt een revolutie in de zonnecellenmarkt."

 

 
Op groene stroom door de woestijn
Auto, Techniek algemeen, Kijk, 2012
woensdag, 11 januari 2012

De eerste twee weken van januari racen traditiegetrouw bijna tweehonderd voertuigen door de woestijn in 's werelds bekendste rally, de Dakar. De snelste man van Nederland, Tim Coronel, rijdt al voor de vijfde keer mee, in zijn eentje in een speciaal geprepareerde buggy. Hij bereidt zich voor op een nog spectaculairder toer: volgend jaar doet hij mee in een volledig elektrisch aangedreven buggy. Veel van de innovaties die nodig zijn om dat te volbrengen worden nu al getest.

 

Lees ook Eerste elektrische Dakar-buggy gaat als een speer op Sync.nl

 

 

Powered by Multicategories Component for Joomla!1.5