2010

push up 2 tabletki na powiekszenie biustu


peniksen paksunnos  

Energie bewaren voor later
2010, Chemisch2Weekblad, Chemie, Duurzame energie
zaterdag, 20 november 2010

impotenca Als we duurzame energie in grotere hoeveelheden willen gebruiken dan nu is opslag ervan cruciaal. De zon en de wind leveren nu eenmaal hun energie in pieken. Het onderzoek naar de opslag van elektriciteit en warmte maakt in relatieve stilte vorderingen.

kako povecati erekciju prirodnim putem  

 
De beste manier om deleties te vinden
2010, Chemisch2Weekblad, Chemie, Life Sciences, Farmacie
zaterdag, 25 september 2010

nagy hímvessző Het Amsterdamse bedrijf MRC Holland bedacht een eenvoudige en goedkope manier om aan te tonen of een gen een afwijking heeft, bijvoorbeeld een deletie of multiplicatie van een exon. Anders dan bij PCR kunnen genen aan tests worden onderworpen zonder dat het nodig is het DNA in stukken te knippen. De test kan met standaard PCR- en capillaire electroforeseapparatuur worden uitgevoerd.

Weiterlesen  

 
Bio als basis
2010, Chemie, Life Sciences, Boeken, Farmacie
donderdag, 01 april 2010

http://abiti-da-sposo.it/ abiti-da-sposo B-Basic is een consortium van universiteiten, onderzoeksinstellingen en industrie. Vier jaar lang is onderzoek gedaan met als doel de ontwikkeling van nieuwe concepten voor het bio-based produceren in de chemische en energie-industrie. In dit boek worden de successen en lessen uitgelicht.

http://abiti-da-sposo.it/ this website BMedia verzorgde de interviews met Gerrit Eggink, Helena Teles, Aukje Zimmerman, Hans Tramper, Janneke van Seters, André Faaij, Roel Bol en Ida van der Klei.

visit Download hier de Nederlandse versie van het boek in pdf formaat.

http://au.adults-dating.com/ see here Download the English version of the book in pdf format.

visit  

 
Wasmiddelen - vuilverwijderaars
2010, Chemische Feitelijkheden, Chemie
maandag, 01 maart 2010

http://fr.adults-dating.com/ fr.adults-dating.com Zeep is al zo oud als de wereld. De Babyloniërs schreven het recept ervoor al op hun kleitabletten. De bereiding is eenvoudig: kook vet met loog. Dit levert een substantie op die allerlei vuil kan verwijderen. Lange tijd werden deze klassieke zepen ook gebruikt voor het schoonmaken van kleding. Maar in de moderne wasmiddelen is nauwelijks nog zeep te bekennen. Het zijn uitgekiende mengsels geworden van tientallen verschillende componenten, elk met hun specifieke werking. Er bestaan immers veel verschillende soorten vuil – denk maar aan vet, chocola, gras, modder en wijn. Elke vlek vereist een eigen verwijderingstactiek. Bovendien is het assortiment textielstoffen stevig uitgebreid; ook alle vezels vragen om een specifieke behandeling. En ten slotte moet er steeds milieuvriendelijker gewassen worden: met lagere temperaturen, minder water én in kortere tijd. Wasmiddelfabrikanten anticiperen op deze ontwikkelingen en passen hun producten voortdurend aan. Surfactanten, waaronder zeep en vele synthetische varianten, spelen een hoofdrol in het schoonmaakproces. Enzymen, bleeksystemen, kleurbeschermers, witmakers en waterontharders doen de rest. Fabrikanten maken er een gebalanceerd mengsel van dat aan al hun eisen voldoet.

http://incontri-mature.it/ Vedere qui  

 
Het prestige van een complexe puzzel
Publicaties, 2010, Chemisch2Weekblad, Chemie, Life Sciences
zaterdag, 23 oktober 2010

http://it.adults-dating.com/ it.adults-dating Wat bezielt die chemici toch die dag in dag uit in de zuurkast met kolven, destillatieapparatuur en milligrammen witte poedertjes in de weer zijn? Met als enige doel een molecuul te maken dat geen mens ooit maakte? "Het is de voldoening om te concurreren met andere goede groepen. Hoe complexer hoe aantrekkelijker voor een synthetisch organisch chemicus."

 
Synthese loodrecht op de biologie
Publicaties, 2010, Chemisch2Weekblad, Chemie, Life Sciences
dinsdag, 06 april 2010

http://it.adults-dating.com/ this website Biologen onderzoeken biomoleculen. Meestal een mengsel van eiwitten, suikers, metabolieten, enzymen en andere complexe moleculen tussen de resten van een dode cel en veel water. Synthetisch organisch chemici helpen bij de analyse van deze ingewikkelde mix.

 
Stralende toekomst voor zonnestroom
2010, Chemie, Techniek algemeen, Duurzame energie
woensdag, 03 maart 2010
KNCV-CMG rapport PV-technologie

http://nl.adults-dating.com/ see here Deze uitgave is een initiatief van de Chemie en Maatschappij Groep (CMG) van de KNCV. BMedia verzorgde de redactie van de teksten en coördinatie van vormgeving.

http://no.adults-dating.com/ se her Download hier de pdf van de uitgave.

 
Nieuwe netwerken voor katalyse en meer
Publicaties, 2010, Chemisch2Weekblad, Chemie
donderdag, 28 januari 2010

Een concurrent van de zeolieten wil Jorge Gascon de MOFs niet noemen. Maar het halfbroertje van een van de belangrijkste klassen katalysatoren breekt wel alle records. Onderzoekers zijn verzot op de eindeloze variatiemogelijkheden die de deels organische structuur biedt.

 

Powered by Multicategories Component for Joomla!1.5