2011

push up 2 tabletki na powiekszenie biustu


peniksen paksunnos  

'Paragliding is inspiratie'
2011, Buitensport, Paragliding, Riser
woensdag, 11 januari 2012

impotenca Piloot en auteur Oliver Guenay bracht dit jaar zijn nieuwe gids 'Best flying sites of the Alps' op de markt. De eerdere Duitstalige vlieggidsen 'Schönste fluggebiete....' zijn al jaren een begrip. Wie is de man achter deze boeken?

kako povecati erekciju prirodnim putem  

 
Verven tegen infecties
2011, Chemisch2Weekblad, Chemie, Life Sciences
zaterdag, 29 oktober 2011

nagy hímvessző Ziekenhuizen worstelen met aggressieve bacteriën die ook nog eens resistent worden tegen antibiotica. Een oplossing ligt misschien in het gebruik van antibacteriële coatings. Daarin lopen we hier nog achter, maar Nederlandse bedrijven timmeren aan de weg.

Weiterlesen  

 
Nobelprijs voor oneindige mozaïeken van atomen
2011, Chemie, Kijk
woensdag, 05 oktober 2011

http://abiti-da-sposo.it/ abiti-da-sposo De Israëlische kristaldeskundige Daniel Shechtman heeft vandaag de Nobelprijs voor Chemie gekregen. Shechtman ontdekte begin jaren tachtig dat er niet alleen kristallen bestaan waarin de atomen in een steeds terugkerend patroon geordend zijn, maar dat er vormen zijn met een oneindig patroon zonder herhaling. Deze patronen zijn bekend van Middeleeuwse arabische  mozaieken. De ontdekking van deze quasikristallen zette de fundamentele principes van de kristallografie op zijn kop.

http://abiti-da-sposo.it/ this website  

 
Riser 45, september 2011
2011, Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, Schrijven, Redigeren
dinsdag, 27 september 2011

visit Riser is de nieuwe naam van het ledenmagazine van de afdeling Schermvliegen van de KNVvL.

http://au.adults-dating.com/ see here “Nieuwe redactie, nieuwe vormgeving en een nieuwe naam: riser. Een positieve naam die staat voor opstijgen in de breedste zin van het woord. Anderzijds is de riser natuurlijk een essentiëel onderdeel van ons schermvliegtuig. De riser is daar waar alles samenkomt. Het is de verbinding tussen de vleugel en het harnas en daarmee de piloot. De riser is het aanknopingspunt voor de stuurlijnen en meer dan ABCD en E-Lijnen. Het aantal meters lijnen zal misschien verminderen in de toekomst, riser blijft.”
- De redactie

visit Riser is het officiële orgaan van de Afdeling Schermvliegen van de KNVvL. Riser is gratis voor KNVvL-leden die zijn aangesloten bij de Afdeling Schermvliegen.

http://fr.adults-dating.com/ fr.adults-dating.com In dit nummer onder andere:

http://incontri-mature.it/ Vedere qui Special: wedstrijden | Over the rainbow (Australië) | Soaren in Lanzarote | XC-mogelijkheden in Zuid-Afrika | Interview met AcroTwin Anthony Green.

http://it.adults-dating.com/ it.adults-dating Download hier Riser nr 45.

http://it.adults-dating.com/ this website  

 
Gas met een luchtje
2011, Chemisch2Weekblad, Chemie, Duurzame energie
zaterdag, 20 augustus 2011

http://nl.adults-dating.com/ see here Ons aardgas raakt op. Daarom moeten we het nodig uit het buitenland halen, zegt de overheid. Maar dat is ander gas dan we gewend zijn. En het is er al in september. Bedrijven raken daardoor in de problemen en slaan alarm.

http://no.adults-dating.com/ se her  

 
B-Lijn nr 44, mei 2011
2011, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, Schrijven, Redigeren
dinsdag, 24 mei 2011

De laatste B-Lijn onder deze naam en in dit ontwerp.

Met onder andere: ParaKiwi in Pakistan, nieuwe serie: Lierterreinen in Nederland, vlaklandthermiek in Governador Valadares en het nieuwe reglement Schermvliegen.

 

Je kunt B-Lijn nr 44 hier downloaden.

 
The quest for a cure for mitochondrial diseases
2011, IOP Genomics, Farmacie, English
vrijdag, 01 april 2011

Jan Smeitink’s purpose in life is finding a cure for mitochondrial diseases. Every year he sees hundreds of children with genetic mitochondrial defects in his clinic. The majority of the kids do not live to be adults. The energy factories of their cells, the mitochondria, fail to produce enough energy for other cellular processes. The result is a plethora of multisystem diseases. The IOP Genomics project has resulted in the development of a high-throughput screening platform for live cells using state-of-the-art imaging techniques. Hundreds of potential drugs for mitochondrial disorders can be tested using this platform. In the near future, this will lead to a cure for some of the mitochondrial diseases.

 

 
Riser 46 - december 2011
2011, Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, Schrijven, Redigeren
dinsdag, 10 januari 2012

In deze uitgave onder andere:

Climb&Fly | Cobrastart door acroster Anthony Green | D-baggen in Ölüdeniz | Interview met Oliver Guenay: "Paragliding is inspiratie" | Groundhandling: de Max Methode

Download hier Riser nr 46.

 
Reserveonderdelen uit de printer
2011, Chemisch2Weekblad, Chemie
dinsdag, 11 oktober 2011

3D-printen is hot. De fablabs waar je produkten uit een 3D-printer kan laten maken schieten als paddenstoelen uit de grond. Met een digitaal ontwerp print je zo een auto-onderdeel of stuk speelgoed uit. Liever thuis aan de slag? Dat kan. Zelfbouwpakketten van deze apparaten bestel je voor rond de duizend euro. Serieuze toepassingen zijn er ook. De medische wereld is al ver gevorderd in het ontwikkelen van geprinte, levende reserveonderdelen voor het menselijk lichaam.

 

 
"Eigenlijk gaat er nooit wat mis"
2011, Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, Schrijven
dinsdag, 27 september 2011

Langs de richel bij het fort van St. Vincent-les-Forts en boven het Franse Lac Serre Poncon dwarrelt een rood acro-scherm met een oranje harnas en een groen gekleed mannetje eronder. Schijnbaar moeiteloos komen de tumbles, helico's, SATs, spiralen, stalls en diverse combinaties van dat alles voorbij. Een korte touchdown voor het talrijke publiek bij de startplek en hup, weg is 'ie alweer. Anthony Green, de helft van de AcroTwins, is op bezoek om wat mooie opnamen te maken. Tussendoor neemt hij de tijd voor onze vragen.

 

 

 
Koolstof - zeldzaam gewoon materiaal
2011, Chemische Feitelijkheden, Chemie
donderdag, 01 september 2011

Koolstof is zo'n gewoon en vertrouwd element dat je haast zou vergeten hoe bijzonder het is. We eten het dagelijks, ademen het uit en voeren het aan de auto, de planten en de huisdieren. Als onderdeel van DNA bepaalt het onze eigenschappen. We kunnen ermee lezen en schrijven, als het ware. Maar waarom koolstof? Er zijn meer dan honderd elementen bekend. Koolstof is niet het lichtste, zwaarste of meest overvloedige op aarde of in het universum. Eerder een middenmoter. Het kan een binding aangaan met vier buren, maar ook daarin is het niet uniek. Het bestaat in diverse vormen, waarvan grafiet en diamant de bekendste zijn. Maar ook andere elementen hebben verschillende verschijningsvormen. Wel vormt koolstof de grootste verscheidenheid aan moleculen in combinatie met andere elementen, van heel kleine zoals koolstofmonoxide tot enorm grote zoals DNA en andere polymeren. Er zijn miljoenen koolstofverbindingen bekend, waarvan het overgrote deel organisch is. Cruciaal voor het vormen van deze complexe bindingen is de manier waarop de elektronen de kern van een koolstofatoom omringen. Het resultaat is bijvoorbeeld een bijzonder materiaal als grafeen, een plat molecuul van slechts één atoom dik. Theoretici geloofden dat grafeen niet in werkelijkheid kon bestaan, maar twee Russische onderzoekers bewezen het tegendeel – onder andere op hun lab in Nijmegen. Ze wonnen er in 2010 de Nobelprijs mee.

 

 
Zin in iets anders? Probeer TREC!
2011, Fotografie, Paarden, Ros, Schrijven
maandag, 01 augustus 2011

Het TREC-seizoen is weer begonnen! Joan Blesing doet voor het eerst mee met de wedstrijd in het Drentse Zeijen en maakt meteen een mooie entree in de wereld van TREC. Mede dankzij haar goede voorbereiding bemachtigt ze een tweede plaats.

 

 
Buigzame elektronica blijkt weerbarstig
2011, Chemisch2Weekblad, Chemie, Techniek algemeen
zaterdag, 23 april 2011

Jaren geleden, in 2005, was het al een belofte: Binnen vijf jaar rol je je televisie en je e-reader na het kijken op als een rolgordijn. De werkelijkheid is een stuk lastiger gebleken. Wanneer kunnen we de iPad nou eindelijk oprollen?

 

 
B-Lijn nr 43, maart 2011
2011, Reizen, Buitensport, Fotografie, Paragliding, Riser, Schrijven, Redigeren
woensdag, 23 maart 2011

De eerste B-Lijn gemaakt door de nieuwe redactie bestaande uit: Peter Blokker (tekstredactie), Jos Claassen (vormgeving en dtp), Erik Louwes (commercieel), Charles Pellens (vormgeving en ontwerp), Maaike Zijderveld (beeldredactie) en Bastienne Wentzel (hoofdredactie).

Met onder andere vliegen in de woestijn van Abu Dhabi, De Spot zorgt dat je gevonden wordt, een vlucht in Mexico, en de beurs in Wageningen.

Je kunt B-Lijn nr 43 hier downloaden.

 

Powered by Multicategories Component for Joomla!1.5