2005

peniksen paksunnos


impotenca  

Een kijkje in de keuken van de voedselfysica
2005, Chemisch2Weekblad, Chemie, Life Sciences
zaterdag, 03 december 2005

kako povecati erekciju prirodnim putem Eten is wetenschap. De structuur van ons dagelijks brood en melk is minstens zo belangrijk als de smaak ervan, weten onderzoekers in Wageningen. Tijdens het seminar Science is Cooking dat binnenkort wordt gehouden in Wageningen, kunnen zelfs chefkoks leren van de voedselfysica.

 
Nieuw life sciences evenement katalyseert netwerken
2005, Conceptuur, Farmacie
donderdag, 01 december 2005

nagy hímvessző Het Academisch Biomedisch Centrum Utrecht (ABC) en de provincie Utrecht organiseerden op 1 september 2005 het eerste LiveSciences evenement. Het is bedoeld om de Nederlandse life sciences gemeenschap kennis te laten maken met het grote aanbod aan faciliteiten in Utrecht.

Weiterlesen  

 
Aantal ongelukken met vrachtwagens valt mee!
2005, Auto, Trucks
donderdag, 01 december 2005

http://abiti-da-sposo.it/ abiti-da-sposo Een willekeurige woensdagochtend. Op de radio het bericht dat de A27 bij Hilversum vast staat. Er ligt een vrachtwagen op z'n kant. Zijn lading stalen buizen ligt verspreid over het wegdek. De file reikt zo'n beetje tot Almere. Twee chauffeurs van transportbedrijf Van der Vlist zitten aan de koffie in het chauffeurscafé de Meern. Ze hebben het bericht gehoord. Gelukkig hebben ze er niet zo'n last van gehad. Ondanks dat één van de twee die ochtend nog in Hilversum moest lossen. Zijn wagen kantelt niet zo snel. "Onze opleggers hebben een heel laag zwaartepunt. Het zijn ook grote jongens, vol zijn ze tachtig ton. Je houdt er automatisch al rekening mee, je rijdt wat rustiger en gaat niet even gauw nog inhalen."

 
Bevroren motor, uitgevlokte diesel
2005, 4WD Automagazine, Auto, Reizen, Buitensport
dinsdag, 01 november 2005

http://abiti-da-sposo.it/ this website Een paar dagen skiën, dat hebben we wel verdiend! Na zevenhonderd kilometer omgereden te hebben voor het kopen van een servies (kosten van de diesel: één euro, kosten van het veertig-delig servies: twintig euro), en moe van de bureaucratie van het verkrijgen van een visum voor Syrië mag het weer even vakantie zijn. Wij zijn voorbereid op een wintersportvakantie in Iran! De auto niet...

 
In India is alles anders
Publicaties, 2005, 4WD Automagazine, Auto, Reizen, Buitensport
donderdag, 01 september 2005

visit India is een mooi land, waar veel te zien en te doen is. Maar er zelf doorheen rijden vraagt heel veel. Natuurlijk waren we gewaarschuwd en hadden we er al heel wat Derde Wereld-kilometers op zitten. Al vanaf Griekenland moet je rekening houden met medeweggebruikers die elk verkeersinzicht ontberen - al was het maar omdat ze uiers en hoorns kunnen hebben. Het verkeer in India blijkt echter een betonschaar voor onze stalen zenuwen.

 
Nieuwkomer Nobilon bundelt krachten voor humane vaccins
2005, Life Sciences, Conceptuur, Farmacie
vrijdag, 01 juli 2005

http://au.adults-dating.com/ see here Anderhalf jaar geleden opende Nobilon International, een dochteronderneming van Akzo Nobel officieel haar deuren. Het moderne nieuwe gebouw, waarvan het reliëf in de buitenmuren een virus voorstelt, is volgens Director Bram van Dijck alweer te klein. “ Drie jaar geleden waren we met z’n tweeën, nu zijn we met vijftig mensen.” De successtory van een nieuw biotech bedrijf dat zich gaat richten op humane vaccins.

visit  

 
Kernenergie: Zorg of zegen?
Publicaties, 2005, Chemische Feitelijkheden, Chemie, Duurzame energie
woensdag, 01 juni 2005

http://fr.adults-dating.com/ fr.adults-dating.com In 2013 moet de ruim dertig jaar oude kerncentrale in het Zeeuwse Borssele sluiten. Er is gespaard voor de ontmantelingskosten, maar als deze duurder zouden uitvallen staat de overheid garant voor de meerkosten. Verder kan de eigenaar (het energiebedrijf EPZ) een claim voor winstderving indienen, die kan oplopen tot een miljard euro. Vanwege de hoge kosten gaan er stemmen op om de centrale te laten doordraaien zolang hij veilig is.
Voorstanders van kernenergie betogen dat de stroom uit Borssele goedkoop en schoon is, zeker nu de centrale er toch al staat. Tegenstanders vinden dat we toekomstige generaties niet mogen opzadelen met ons radioactieve afval. Zij wijzen ook op de gevaren van ongelukken en terrorisme. Het afvalprobleem probeert men het hoofd te bieden door te kijken of opslag mogelijk is in graniet of kleilagen. De Europese Unie vindt dat een goede oplossing. De milieubeweging blijft echter tegen, die ziet liever dat we direct stoppen met het produceren van nog meer radioactief afval.

http://incontri-mature.it/ Vedere qui  

http://it.adults-dating.com/ it.adults-dating

 
Schakelen met moleculen
Publicaties, 2005, Chemisch2Weekblad, Chemie, Nanotechnologie
zaterdag, 28 mei 2005

http://it.adults-dating.com/ this website Gordon Moore voorspelde in 1965 dat het aantal schakelingen op chips elke anderhalf jaar zou verdubbelen. De Wet van Moore geldt nog steeds. Nanochips veroveren de computer en de schakelingen moeten steeds kleiner. Zullen chips gaan schakelen met moleculen?

 
Truly a win-win project
2005, Life Sciences, IOP Genomics, English
zondag, 01 mei 2005

http://nl.adults-dating.com/ see here As one of two groups in the world scientists at the Hubrecht Laboratory succeeded to develop rat knock-outs.  “What these people in Utrecht have done is very special,” says Ruud Tegelenbosch of Noldus Information Technology, member of the industrial user group.  “These animal models are very valuable in understanding gene functions in human health and disease and may also be useful for drug design and testing.”

http://no.adults-dating.com/ se her  

 
Nederland is veel te stoffig
Publicaties, 2005, Chemisch2Weekblad, Chemie
zaterdag, 23 april 2005

De Veerkades in Den Haag zijn de meest vervuilde straten van Nederland, stelt Milieudefensie. Wat is daar aan de hand?

 
Terreinrijden Noord-Pakistaanse stijl
Publicaties, 2005, 4WD Automagazine, Auto, Reizen
dinsdag, 01 maart 2005

Met twee Hollandse auto's gaan we op pad vanuit Islamabad, de hoofdstad van Pakistan. Een Landrover 110 vergezelt onze trouwe LandCruiser op deze tocht door het ruige terrein van noord-Pakistan. We laten het wat saaie begin van de Karakoram Highway links liggen en nemen een short cut via de onverharde wegen van de Kaghan vallei. We weten nog niet dat deze toeristische route ons uiteindelijk vijf dagen zal kosten.

 
Gewaagd geneesmiddelonderzoek op goed bezochte FIGON dagen
2005, Conceptuur, Farmacie
donderdag, 01 december 2005

De FIGON Geneesmiddeldagen op 4 en 5 oktober 2005 waren zo’n groot succes dat congrescentrum De Werelt in Lunteren bijna uit zijn voegen barstte. Honderden wetenschappers, medici, industriëlen en beleidsmakers bezochten het evenement. Voor het verbreden van kennis, om contacten te leggen en ideeën op te doen. “Hier gebeurt alles.”

 

 
Unieke kennismarktplaats levert nieuwe vindingen op uw bureau
2005, Life Sciences, Conceptuur, Farmacie
donderdag, 01 december 2005

De stichting Dutch Discoveries Disclosed lanceerde onlangs een virtuele marktplaats voor het uitwisselen van de nieuwste Nederlandse wetenschappelijke vindingen. “Het ultieme succes van het 3D systeem is wanneer er een samenwerking tussen bedrijf en instelling uit voortvloeit,” vindt de stichting.

 

 
Geleidende polymeren - Buigzame elektriciteit
2005, Chemische Feitelijkheden, Chemie
dinsdag, 01 november 2005

Een oprolbaar computerscherm, tentdoek als zonnecel en een lichtgevend plafond. Het zijn geen hersenspinsels van een geflipte technoloog, maar toepassingsmogelijkheden van kunststoffen die stroom geleiden. Geleidende polymeren zijn eind jaren zeventig bij toeval ontdekt. Eveneens bij toeval bleek tien jaar later dat sommige polymeren licht uitzenden wanneer je er stroom op zet. Deze ontdekkingen openden de weg naar plastic transistoren, buigzame LED lampjes en oprolbare zonnecellen. Verlichting gemaakt van geleidende polymeren levert nog de nodige technische problemen op. Het blijkt lastig om mooi wit licht te maken. Ook een 'plastic' lamp die lang meegaat en tóch energiezuinig is, is nog niet gevonden. Maar veel toepassingen zijn al wel te koop, bijvoorbeeld in scheerapparaten en mobiele telefoons, een TV met plastic scherm komt over een paar jaar op de markt, zo verwachten de fabrikanten tenminste. Maar voor het zover is lijkt nog heel wat onderzoek nodig.

 

 
Het hoogste poloveld ter wereld
Publicaties, 2005, 4WD Automagazine, Auto, Buitensport
zaterdag, 01 oktober 2005

In de voormalige koninkrijkjes Gilgit en Chitral is polo altijd de favoriete sport geweest. Sterker, het woord 'polo' betekent bal in de lokale taal en het noorden van Pakistan is waarschijnlijk de bakermat van het spel. De rivaliteit tussen Gilgit en Chitral is niet anders dan die tussen Ajax en Feyenoord, en één keer per jaar vindt er een spectaculair treffen plaats tussen de teams van de bergstadjes.

 
Van biobak tot bio-ethanol
Publicaties, 2005, Chemie, Life Sciences, Duurzame energie
zaterdag, 16 juli 2005

Uw auto houdt wel van een borreltje. Hij kan probleemloos rijden op een mengsel van benzine met tien tot vijftien procent ethanol. Een goed alternatief voor fossiele brandstof?

 
De verrassende woestijn van Iran
Publicaties, 2005, 4WD Automagazine, Auto, Reizen
vrijdag, 01 juli 2005

In de zomer is het in Turkije en Iran vooral heel warm. Verder voeren zwarte chadors en blauwe moskeeën de boventoon. Het hoogtepunt in Iran bewaarden we voor het laatst: de oude citadel in Bam, opgetrokken uit zandsteen. Helaas kreeg dit hoogtepunt een jaar later nog een staartje...

 
Zand, zout en zee
Publicaties, 2005, 4WD Automagazine, Auto, Reizen
woensdag, 01 juni 2005

De islamitische wereld met haar enorme gastvrijheid heeft ons voor zich gewonnen. Tijdens onze reis door Azië met de LandCruiser hebben we zoveel aardige en gastvrije mensen ontmoet! Er is ook wel een nadeel, en dat treft dan vooral dames. Het bedekken van armen en benen en soms het hoofd is standaard, ook bij warm weer, zodat lekker zwemmen in badpak uitgesloten is. Het strand in zuid Jordanië, bij Aqaba, schijnt een plek te zijn waar dat wel kan. Ook in Libanon, waar éénderde van de bevolking christelijk is, zijn de normen en waarden wat minder strikt. We gingen op zoek en vonden behalve goede stranden nog veel meer moois.

 
X-ray Absorption Spectroscopic Studies on Nickel Catalysts for Epoxidation
2005, Chemie, Wetenschappelijke publicaties, English
woensdag, 04 mei 2005

X-ray Absorption Spectroscopic Studies on Nickel Catalysts for Epoxidation

Ind. Eng. Chem. Res., 44 (23), 8631-8640, (2005)

Martin C. Feiters, Gerald A. Metselaar, Bastienne B. Wentzel, Roeland J. M. Nolte, Serge Nikitenko, David C. Sherrington, Yves Joly, Grigory Yu. Smolentsev, Antonina N. Kravtsova, and Alexander V. Soldatov

 

 
Kamperen tussen de Romeinse zuilen
Publicaties, 2005, 4WD Automagazine, Auto, Reizen
zondag, 01 mei 2005

Syrië... Is dat niet die enorme zandbak vlak bij Irak? Is daar wat te zien dan? Op onze reis per LandCruiser naar Azië hebben we al zoveel moois gezien, wat kan dit land daar nog aan toevoegen? Bleek dat even een grote vergissing! Syrië is één van de grote verassingen van de reis, de nummer twee op onze top vijf van bestemmingen per terreinauto (voor de liefhebber: Pakistan is nummer één). Een land van ongelooflijke gastvrijheid en ongegeneerd kamperen tussen de verlaten eeuwenoude ruïnes.

 
Met de auto de afgrond in
Publicaties, 2005, 4WD Automagazine, Reizen
vrijdag, 01 april 2005

(Tekst: Erwin Voogt)

Voordat ik m'n ogen open doe weet ik dat er iets ernstigs gebeurd is. Ik heb geen idee waar ik ben en ik heb geen herinneringen van wat er kort geleden of deze dag is gebeurd. Ik vermoed dat ik nog in Pakistan ben, maar de herinneringen daaraan lijken ver weg. Als ik m'n ogen open doe zie ik dat ik op een hotelkamertje ben, gevuld met al onze spullen uit de auto. We moeten een ongeluk gehad hebben. Bastienne zit op het bed naast me en begint te vertellen, voor de zoveelste keer vandaag omdat ik niets kon onthouden. Dit keer, na een paar uurtjes slaap, werkt mijn geheugen weer normaal en zal ik haar verhaal niet meer vergeten.

push up 2 tabletki na powiekszenie biustu

 

Powered by Multicategories Component for Joomla!1.5