2006

push up 2 tabletki na powiekszenie biustu


peniksen paksunnos  

Utrecht coördineert Europees nanomedicines project
2006, Life Sciences, Conceptuur, Farmacie
vrijdag, 01 juni 2007

impotenca Het  project ‘Targeted delivery of Nanomedicines’ (MediTrans), gecoördineerd door de Utrechtse hoogleraar Biofarmacie prof. Gert Storm krijgt Europese subsidie uit het zesde kaderprogramma (FP6). Storm mag de komende vier jaar bijna zeventien miljoen euro verdelen onder de 29 partners van het consortium. Komend najaar start het onderzoek.

kako povecati erekciju prirodnim putem  

 
Goudmijn van gegevens en materiaal in biobanken
2006, Life Sciences, Conceptuur, Farmacie
vrijdag, 01 december 2006

nagy hímvessző De KNAW vindt dat de overheid moet investeren in het koppelen van databanken met gegevens en lichaamsmateriaal van patiënten, zogenaamde biobanken. Dan kan beter onderzoek worden gedaan naar multifactoriële aandoeningen.

Weiterlesen  

 
Elektronische kanarie in de maak
2006, Chemisch2Weekblad, Chemie
zaterdag, 28 oktober 2006

http://abiti-da-sposo.it/ abiti-da-sposo Biosensoren als snelle, gevoelige meetapparaten voor diagnostische tests zijn in opkomst. Ze meten met licht of met magnetische velden. Binnen enkele jaren komen er draagbare apparaatjes op de markt die snelle tests uitvoeren, bijvoorbeeld op hartaandoeningen.

http://abiti-da-sposo.it/ this website  

 
Het hoogste poloveld ter wereld
2006, Buitensport, Outdoor Magazine
zondag, 01 oktober 2006

visit Polo betekent bal in de lokale taal van noord-Pakistan. Het polo is hier dan ook uitgevonden. Althans dat is wat men ons graag doet geloven. De polowedstrijd tussen de koninkrijkjes Chitral en Gilgit zou al 800 jaar op de Shandur pas worden gespeeld. Zeker is dat tegenwoordig elk jaar begin juli het spektakel plaatsvindt: tientallen paarden, honderden terreinauto's en tienduizenden fanatieke Pakistanen die de polospelers aanmoedigen. En een handvol toeristen die getuige zijn van een drie-daags volksfeest.

http://au.adults-dating.com/ see here  

 
Innoveren met aandacht
2006, Chemisch2Weekblad, Chemie
zaterdag, 30 september 2006

visit Akzo Nobel’s Innovation Unit, in 2003 in het leven geroepen, is een succes, vindt directeur Mike Zeitler. Dat komt volgens hem door de aandacht die goede ideeën er krijgen. “Een idee moet je vertroetelen alseen plantje. Dan krijgt het de kans uit te groeien tot een succesvolle innovatie.”

http://fr.adults-dating.com/ fr.adults-dating.com  

 
Let food be thy medicine
2006, Life Sciences, Conceptuur, Farmacie, English
vrijdag, 01 september 2006

http://incontri-mature.it/ Vedere qui Two-thirds of all medicine has a background in food. Research at the interface between food and pharma is important, says Dr. Johan Garssen. In a strategic alliance between Numico Research and the UIPS in Utrecht he investigates the influence of certain oligosaccharides in breast milk on the immune system. These sugars act as prebiotics and in one trial reduced the incidence of allergy in babies by half. “This group of oligosaccharides is capable of much more than we ever imagined.”

http://it.adults-dating.com/ it.adults-dating  

 
Dutch genomics research in good position to prosper
2006, Chemie, Life Sciences, IOP Genomics, English
dinsdag, 01 augustus 2006

http://it.adults-dating.com/ this website Prof. Dr. Arjen van Tunen stood at the cradle of the IOP Genomics programme at the dawn of the new millenium.  It was the first national Genomics research programme starting in the Netherlands. Van Tunen is content with the development of IOP Genomics since then, but urges the authorities to let go of traditional divisions: “THE industry and THE universities do not exist,” van Tunen says. “Knowledge providers such as Keygene are in between. They should be acknowledged better for their merits and opportunities.”

http://nl.adults-dating.com/ see here  

 
Tweede Kamer stemt in met oprichting TI Pharma
2006, Life Sciences, Conceptuur, Farmacie
donderdag, 01 juni 2006

http://no.adults-dating.com/ se her Een brede Kamercommissie keurde op 7 juni 2006 het voorstel voor het Top Institute Pharma goed. Daarmee staat niets de oprichting van TI Pharma meer in de weg. Het management team bereidt de officiële start van het onderzoek voor.

 

 
Knutselen met kwantumstippen
2006, Chemisch2Weekblad, Chemie, Nanotechnologie
zaterdag, 08 april 2006

Brokjes halfgeleider van nano-afmetingen zijn zo klein dat de wetten van de kwantummechanica zich doen gelden. Deze kwantumstippen krijgen daardoor bijzondere eigenschappen. “We voldoen allemaal aan de kwantumwetten,” zegt de Utrechtse hoogleraar Meijerink, “Alleen zijn we te groot om de effecten te zien.”

 

 
Vlamvertragers - Levensredders met een januskop
2006, Chemische Feitelijkheden, Chemie
zaterdag, 01 april 2006

Televisies, computers, kleding, bouwmaterialen, autobekleding, gordijnen – er is bijna geen materiaal of er zitten wel vlamvertragers in. Ze vallen nauwelijks meer weg te denken uit ons moderne leven. Zonder hun beschermende werking zou de schade bij branden veel groter zijn. Desondanks blijven brandvertragers een keuze tussen twee kwaden: er worden ongelukken door voorkomen, maar de verbindingen zélf zijn voor mens en milieu lang niet altijd zonder gevaar. Sommige broomhoudende verbindingen verstoren bijvoorbeeld de werking van het schildklierhormoon. Deze stoffen worden zelfs teruggevonden bij dieren die in de diepe oceaan leven, wat aangeeft dat ze zich ophopen in het milieu en daardoor tot ver van de bron schade kunnen aanrichten. Onderzoekers speuren dan ook naar oplossingen om materialen brandveilig te maken zonder schade te berokkenen aan mens en milieu. Belangrijkste punt daarbij is tegengaan dat vlamvertragers in het milieu terecht komen. Een heel ander probleem is dat vlamvertragers vaak de eigenschappen verslechteren van het materiaal waarin ze zitten. Inmiddels zijn daar een paar slimme oplossingen voor bedacht.

 

 
Antigenen op een presenteerblaadje
Publicaties, 2006, Life Sciences, Conceptuur, Farmacie
woensdag, 01 maart 2006

Mensen met een goed werkend afweersysteem ontwikkelen minder snel tumoren dan mensen met een verzwakte afweer. Ongeneeslijk ziek verklaarde kankerpatiënten genezen soms wonderbaarlijk na een stevige infectie  als gevolg van het afweersysteem. Hieruit moge blijken dat het afweersysteem ook in werking is bij tumoren. Tumorafweer bestaat dus wel degelijk. De stimulering van het immuunsysteem om op te treden tegen tumoren is een belangrijke stap richting een vaccin tegen kanker. Dendritische cellen spelen een grote rol bij deze therapie.

 

 
Effectiever TBC-vaccin door andere toediening
2006, Conceptuur, Farmacie
vrijdag, 01 december 2006

Dr. Maytal Bivas-Benita ontwikkelde nieuwe toedieningsvormen voor een DNA vaccin en bewees dat deze beter werken wanneer ze direct in de long worden toegediend. Daarvoor ontving zij tijdens de FIGON Geneesmiddeldagen de NVFW-Octoplus Thesis Award.

 

 
Lasers - Gebundeld licht
2006, Chemische Feitelijkheden, Chemie, Techniek algemeen
woensdag, 01 november 2006

Toen ruim veertig jaar geleden de eerste laser werd gebouwd was eigenlijk helemaal niet duidelijk wat voor nut het apparaat zou hebben. Pas na de uitvinding van de glasvezelkabel in de jaren zeventig werden lasers gebruikt als communicatiemiddel. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit ons moderne leven: van CD-speler tot streepjescodescanner, van chirurgische scalpel tot lasapparaat – lasers zitten overal in.
Een laser is niet zomaar een sterke zaklamp. Bijzonder is dat de lichtdeeltjes allemaal tegelijkertijd én even snel trillen. Daardoor waaiert het licht niet snel uit en blijft het sterk geconcentreerd op één punt. Onderzoekers gebruiken die eigenschappen op allerlei manieren. Ze kunnen bijvoorbeeld aan eiwitmoleculen trekken en zo de kracht bepalen waarmee dat molecuul aan een oppervlak gebonden is. Ook is het mogelijk de laserbundel supersnel aan en uit te laten gaan. Het laserlicht fungeert dan zoals de flitser in een fototoestel: het bevriest snelle bewegingen. Wetenschappers kijken met deze superflitser naar chemische reacties, waardoor ze elektronen kunnen zien bewegen en zelfs kunnen manipuleren.

 

 
Wie mag de dvd opvolgen?
2006, Techniek algemeen, Intermediair, Nanotechnologie
donderdag, 05 oktober 2006

De DVD is aan opvolging toe. En weer - net als toen de standaard voor de video moest worden gezet - strijden een paar kandidaten om de hegemonie.

 

 
Bergen data snel scannen
2006, Chemisch2Weekblad, Chemie
zaterdag, 30 september 2006

Snellere metingen, meer data, kleinere apparatuur en dat alles automatisch. Superlatieven strijden om voorrang bij de nieuwste ontwikkelingen in de chromatografie. Maar een pot pindakaas door een robot laten bemonsteren en analyseren blijft lastig. “De truc komt uit de verpakkingsindustrie. Daar doen ze ook zalfjes in potjes. Dat doen ze echt niet met de hand.”

 

 
Beslissen op basis van risicoprofilering
2006, Diagned, Farmacie
vrijdag, 01 september 2006

Een Europese megastudie wil de vraag beantwoorden of vroege detectie en behandeling van prostaatkanker de sterfte aan deze ziekte kan verminderen. Belangrijk daarbij is dat de kwaliteit van leven van de patiënten niet achteruit gaat. Een stapsgewijze risicoprofilering is één van de middelen die in deze ERSPC studie ontwikkeld zijn. “Een derde van de gevonden tumoren is ongevaarlijk. Het is onaanvaardbaar dat die wel worden behandeld.”

 

 
Challenges and trends in Industrial Pharmacy
2006, Boeken, Farmacie, English
dinsdag, 01 augustus 2006

This Jubilee book "Challenges and trends in Industrial Pharmacy - was published on the occasion of 50 years of the Industrial Pharmacy Section of the International Pharmaceutical Federation (FIP).

BMedia compiled and edited all text and conducted interviews.

 

 
Huisartsenspecial
2006, Diagned, Farmacie
donderdag, 01 juni 2006

BMedia verzorgde vier interviews voor de Diagned Magazine Huisartsenspecial.

 

 

 
Introductie: Daihatsu Terios
2006, 4WD Automagazine, Auto
donderdag, 01 juni 2006

De nieuwe Daihatsu Terios is er. En als we 'nieuw' zeggen, bedoelen we ook 'nieuw'. Het Japanse mini-terreinwagentje, ooit bedoeld als opvolger van de klassiekers Rocky en Feroza, is compleet gerestyled. Je kent hem niet meer terug en dat is bedoeld als compliment. Of er behalve het uiterlijk nog meer verbeterd is gingen wij voor u testen.

 

 
Praktische HBO'ers ondernemen nu ook
2006, Chemisch2Weekblad, Chemie
zaterdag, 01 april 2006

Begin voor jezelf! Dat is de boodschap van innovatieve opleidingen die zelf voor starterskapitaal zorgen. Volgens de initiatiefnemers beginnen pas afgestudeerde HBO’ers niet vaak genoeg een bedrijf. “Ondernemerschap leer je in het onderwijs eigenlijk af.”

 

 
Introductie: Toyota RAV4
Publicaties, 2006, 4WD Automagazine, Auto
woensdag, 01 maart 2006

Het moge bekend zijn: de redactie van 4WD is niet anti-Toyota. De vorige RAV4's gaven we onveranderd veel lof na diverse tests. De slimme heren uit Japan hebben het desondanks voor elkaar gekregen: de nieuwe RAV4 die vanaf februari 2006 te koop is in Nederland is weer beter dan de oude. RAVolution noemen ze dat.

 
Hydrotalciet is hot
Publicaties, 2006, Chemisch2Weekblad, Chemie
zaterdag, 21 januari 2006

De kleisoort hydrotalciet mag zich verheugen in een hernieuwde belangstelling. Onderzoekers weten inmiddels alles van deze klei die als loodvervanger dient in de pvc-industrie. Maar gaat die industrie daar ook iets mee doen?

 

Powered by Multicategories Component for Joomla!1.5