TEKST, REDACTIE EN JOURNALISTIEK
BMedia is Bastienne Wentzel. Zij is chemicus van origine heeft ruim een decennium ervaring op het gebied van wetenschapsjournalistiek, tekstschrijven, redigeren, vormgeven en fotografie.

Bastienne Wentzel werkt freelance voor een groot aantal bekende en minder bekende media in de bètawetenschappen en techniek.

Naast een uitgebreide ervaring in het schrijven over bèta- en techniekonderwerpen heeft Bastienne liefhebberij en werk gecombineerd. Zij schrijft graag over auto's, paarden en paragliding.

Sinds januari 2011 is Bastienne Wentzel hoofdredacteur van het ledenmagazine van de KNVvL-afdeling Schermvliegen. Het oude blad B-Lijn heeft sindsdien een facelift gekregen en een totaal vernieuwde inhoud. In 2016 gingen de ledenbladen van de afdelingen Schermvliegen en Deltavliegen samen. Het nieuwe blad Lift wordt eveneens gecoördineerd door Bastienne. Neem in het archief van BMedia of via Issuu een kijkje in oudere nummers van het blad Riser en Lift.

De artikelen op deze site zijn bijna allemaal gepubliceerd, zoals vermeld onderaan het artikel. Daarbij heeft de redactie de tekst mogelijk aangepast. Je leest op deze site het origineel zoals het is aangeleverd bij de redactie.