Kijk

impotenca


kako povecati erekciju prirodnim putem  

Moleculen uit het verleden geven garantie voor de toekomst
Chemie, Life Sciences, Kijk, 2015, Schrijven
maandag, 17 augustus 2015

nagy hímvessző KIJK9-2015 kalkalgjeMeer broeikasgas in de lucht veroorzaakt meer opwarming van de aarde, dat is bekend. Maar klimaatonderzoekers van het NIOZ op Texel vinden de voorspellingen over klimaatverandering ten gevolge van onze vervuiling niet nauwkeurig genoeg. Met behulp van chemische fossielen kunnen zij nog preciezer voorspellen hoe warm het wordt in de toekomst. Van de resultaten staan de zweetdruppeltjes op je voorhoofd…

Weiterlesen Dit artikel is gepubliceerd in KIJK 9, 17 augustus 2015.

http://abiti-da-sposo.it/ abiti-da-sposo  

http://abiti-da-sposo.it/ this website  

 
Een goede robot is sociaal
Techniek algemeen, Miscellaneous, Kijk, 2013
maandag, 09 december 2013

visit NaoVooral in de zorg zijn ze populair: robots die bijvoorbeeld hulp aan zieken en ouderen verlenen, schoonmaken of de bewaking doen. Hoewel de tientallen projecten voor het ontwikkelen van zorgrobots nog allemaal in de experimentele fase verkeren, lijkt het erop of we in de nabije toekomst steeds meer met robots samen gaan werken, vooral met de zogeheten sociale robots. Maar hoe moeten die zich gedragen willen we ze accepteren in onze nabijheid?

http://au.adults-dating.com/ see here  

visit Dit artikel is gepubliceerd in KIJK nr 12 van 2013

 
Inception in het echt
Life Sciences, Techniek algemeen, Nanotechnologie, Kijk, 2013
donderdag, 01 augustus 2013

http://fr.adults-dating.com/ fr.adults-dating.com foto: Niels Blekemolen

http://incontri-mature.it/ Vedere qui push up 2 tabletki na powiekszenie biustu Zelfs in je diepste slaap zijn je hersenen op en top actief. Je brein verwerkt dan allerlei herinneringen. Missc peniksen paksunnos hien is het ook wel mogelijk slapend iets nieuws te leren met speciale technieken. In de toekomst zouden deze technieken mensen van hun angsten of depressies af kunnen helpen. Of er gewoon voor zorgen dat je slapend je examen haalt.

http://it.adults-dating.com/ it.adults-dating Dit artikel is gepubliceerd in KIJK nr 08, 2013.

http://it.adults-dating.com/ this website  

 
Nobelprijs voor doorgeefluik van signalen
Chemie, Life Sciences, Kijk, 2012
vrijdag, 23 november 2012

http://nl.adults-dating.com/ see here  

http://no.adults-dating.com/ se her GPCRDe Amerikanen Robert Lefkowitz en Brian Kobilka delen dit jaar de Nobelprijs voor de Chemie voor het onderzoek naar receptoren, de zintuigen van een cel.

 

 

 
'Quasikristallen zeldzaam? Helemaal niet!'
Chemie, Techniek algemeen, Kijk, 2012
woensdag, 31 oktober 2012
"Je moet alleen heel goed zijn met de elektronenmicroscoop om ze te ontdekken"

Interview met Nobelprijswinnaar Dan Shechtman

Begin jaren tachtig beweerde materiaalkundige Dan Shechtman dat er kristallen bestonden waarin de atomen vijf of tien buren hebben. Dat is net zo onmogelijk als een voetbal maken met enkel zeshoeken, dacht men destijds. Pas na jaren steggelen kreeg Schechtman gelijk.

 

 
Op groene stroom door de woestijn
Auto, Techniek algemeen, Kijk, 2012
woensdag, 11 januari 2012

De eerste twee weken van januari racen traditiegetrouw bijna tweehonderd voertuigen door de woestijn in 's werelds bekendste rally, de Dakar. De snelste man van Nederland, Tim Coronel, rijdt al voor de vijfde keer mee, in zijn eentje in een speciaal geprepareerde buggy. Hij bereidt zich voor op een nog spectaculairder toer: volgend jaar doet hij mee in een volledig elektrisch aangedreven buggy. Veel van de innovaties die nodig zijn om dat te volbrengen worden nu al getest.

 

Lees ook Eerste elektrische Dakar-buggy gaat als een speer op Sync.nl

 

 
Nobelprijs voor oneindige mozaïeken van atomen
2011, Chemie, Kijk
woensdag, 05 oktober 2011

De Israëlische kristaldeskundige Daniel Shechtman heeft vandaag de Nobelprijs voor Chemie gekregen. Shechtman ontdekte begin jaren tachtig dat er niet alleen kristallen bestaan waarin de atomen in een steeds terugkerend patroon geordend zijn, maar dat er vormen zijn met een oneindig patroon zonder herhaling. Deze patronen zijn bekend van Middeleeuwse arabische  mozaieken. De ontdekking van deze quasikristallen zette de fundamentele principes van de kristallografie op zijn kop.

 

 

Powered by Multicategories Component for Joomla!1.5