Hoe reis ik solo - Tweede druk
Bastienne Wentzel


'Hoe reis ik solo' beleeft een herdruk! Het vrolijke alleen-reisboek van Irene Herbers is zo succesvol dat het, geheel opgefrist, weer in de winkels ligt.
BMedia verzorgde twee hoofdstukken en in totaal zo'n twintig foto's voor het boek van Irene Herbers.

Hoe reis ik solo
Auteur : Irene Herbers
Omvang : 200 blz.
Formaat : 135 x 215 mm
Afwerking : Paperback met kleurenfoto's
Uitgeverij: Lannoo
ISBN/EAN: 9789401411523
 
BMedia schreef deze hoofdstukken:
Waarheen? Vier solotrotters over 'moeilijk' en 'gemakkelijk'. Wat zijn de favoriete bestemmingen van doorgewinterde soloreizigers en wat juist niet? Een rondetafelgesprek over authentiek Ghana, moeizaam Marokko, klassieke haat-liefdeverhoudingen en topper India, dat in één adem tevens het land met het grootste aantal hufters per vierkante kilometers wordt genoemd.
No risk, no fun De Belgische reisjournalist Marc Helsen is al op veel plaatsen geweest. Ruim honderd landen tijdens vijfendertig jaar reizen. Hij liep in zijn eentje door Noord-Alaska. Hij overleefde een mijnenveld in Afghanistan en reed met een Enfield-motor door de Himalaya. hij sprak met Nelson Mandela en Yasser Arafat en met vluchtelingen in Somalië. Interview met een avonturier.
Onderweg Het is een wet in schrijversland: teksten zijn altijd te lang. Nooit te kort. Zo bleek tijdens het opmaken van het boek dat het precies één hoofdstuk te lang was. Het derde hoofdstuk dat BMedia schreef sneuvelde... Lees hier het verloren hoofdstuk!