BMedia is opgericht in 2005 door Bastienne Wentzel.TEKST, REDACTIE EN JOURNALISTIEK
Bastienne Wentzel is chemicus van origine heeft ruim een decennium ervaring op het gebied van wetenschapsjournalistiek, tekstschrijven, redactie, vormgeving en fotografie. Zij werkt freelance voor een groot aantal bekende en minder bekende media in de b├Ętawetenschappen en techniek. Daarnaast schrijft Bastienne graag over auto's, paarden en paragliding.VORMGEVING EN FOTOGRAFIE
Bastienne Wentzel realiseert bij eigen uitgaven ook de vormgeving en fotografie. Zo is het boek 'Vrij Vliegen' zelf ontworpen, geïllustreerd en uitgegeven. Ook verzorgt zij ad interim de vormgeving voor het paraglidingmagazine Lift. Daarnaast fotograferen Bastienne Wentzel en Erwin Voogt vrij en in opdracht, bijvoorbeeld voor wetenschappelijke artikelen, buitensport, paardensport en luchtfotografie. Foto's zijn te koop voor commercieel gebruik onder andere via de website van Erwin Voogt.


  

WEBDESIGN EN PROGRAMMERING
BMedia ontwerpt en bouwt apps en websites, waaronder het Leerboek Online voor onderwijsinstellingen. De programmering wordt daarbij gedaan door Erwin Voogt, partner van Bastienne Wentzel. De kennis en technologie heeft BMedia dus letterlijk in eigen huis.
COPYRIGHT
De artikelen op deze site zijn bijna allemaal gepubliceerd, zoals vermeld onderaan het artikel. Daarbij heeft de redactie de tekst mogelijk aangepast. Je leest op deze site het origineel zoals het is aangeleverd bij de redactie.

Het auteursrecht van alle media op deze site ligt bij Bastienne Wentzel of Erwin Voogt, met uitzondering van een deel van het beeldmateriaal. Gebruik zonder voorafgaande toestemming van BMedia is niet toegestaan.